Pravidlá Razz pokeru

Pravidlá Razz pokeru

Naučte sa kompletné pravidlá pokerové varianty Razz poker, a využite svoje znalosti v niektorej z preverených pokerových herní.

História Razz pokeru

Prečítajte si zaujímavé informácie o histórii a časovom vývoji pokerové varianty Razz poker.História Razz pokeru

Razz poker

Razz pokerRazz je obľúbená a veľmi rozšírená pokerová hra, respektíve jedna z variantov stud pokeru. Razz je podobný seven card hanby s tým rozdielom, že v Razz sa hráči snažia utvoriť čo najnižšiu kombináciu - preto sa tejto hre niekedy tiež hovorí seven card stud low. V našom článku sa dozviete mnoho cenných informácií o Razz pokri

Herné stratégie pai gow poker

Herné stratégie pai gow pokerPrečítajte si herné stratégiu a niekoľko zaujímavých rád o kartovej hre pai gow poker. Pai gow poker je obľúbená karerní hra, ktorá sa hrá len v dvoch a nájdete ju takmer v každom online kasíne.

Pravidlá Pai Gow pokeru

Pravidlá Pai Gow pokeru

Naučte sa kompletné pravidlá obľúbené pokerové varianty Pai Gow poker, a využite svoje znalosti v niektorej z preverených pokerových herní.

Pai Gow poker

Pai Gow pokerPai Gow poker má svoje korene v starých čínskych domino hrách av dnešnej dobe sa hrá takmer vo všetkých kasínach a online kasínach. Jedná sa najjednoduchšiu variantu stud pokru a preto sa tiež teší takej obľube.

Stud poker

Stud pokerStud poker je označenie pre skupinu pokerových variantov, v ktorých je hráčom postupne rozdávané zmes kariet otočených lícom nadol a lícom nahor (viditeľných pre všetky ostatné). Teraz sa pozrieme na stud poker bližšie.

Stránky